A-4 Pp Papan Honeycomb Papan Perlindhungan tembok & lantai

Katrangan singkat:

Produk kita bisa nggawe ukuran sing beda, wujud sing beda, warna sing beda lan aplikasi sing beda kanggo sampeyan.


  • ukuran:4 * 8ft, 1mt * 2mt, 1220 * 2440mm lan disesuaikan.
  • warna:Putih, Ireng, Biru lan liya-liyane
  • Ketebalan:5 mm, 10 mm
  • Kapadhetan:300gsm-2000gsm
  • dicithak:Nampa karya seni sing dicithak
  • Detail Produk

    Tag produk

    rincian produk

    Kemasan

    PE film, PE tas, Plywood pallet.

    Istilah pembayaran

    Maju TT

    wektu pangiriman

    7 dina karo siji 40HQ sawise konfirmasi pesenan

    Aplikasi & Fungsi

    1.Bangunan Tembok & pangayoman lantai
    2.Ing njero ruangan utawa ruangan pariwara & dekorasi
    3. Bidang aplikasi: pameran dagang, tampilan, promosi, pariwara, subway & bus, konstruksi, bangunan ...
    4. Iklan stasiun, logo perusahaan, Bisa dadi cara sing apik kanggo nambah solusi lan layanan.Misi kita yaiku kanggo mbangun produk inventif kanggo konsumen kanthi pengalaman kerja sing unggul kanggo Hot sale China Building Glass Wall Aluminium Curtain Wall kanthi Bingkai Profil, Ngadeg dina iki lan nggoleki jangka panjang, kanthi tulus welcome pelanggan ing endi wae ing planet iki kanggo kerjo bareng karo kita.
    Hot sale China Curtain Wall, Aluminium Curtain Wall, Presiden lan kabeh anggota perusahaan kaya kanggo ngirim produk pakar lan layanan kanggo pelanggan lan Sincerely welcome lan kerjo bareng karo kabeh pelanggan pribumi lan manca kanggo mangsa padhang.

    Langkah pangolahan

    pp bahan baku

    pp corflute sheet

    dicithak

    nglereni cetakan

    Packing

    pp honeycomb board
    pp honeycomb board
    pp honeycomb board
    pp honeycomb board

    Layanan kita & kompetitif

    ★ pesenan nyoba cilik bisa ditampa.
    ★ produk kita bisa selaras ukuran beda, wangun beda, werna lan aplikasi beda kanggo sampeyan.
    ★ We sing Produsèn experienced.Wining mayoritas sertifikat wigati saka

    Kita duwe klompok penjualan reged, kru struktur, tenaga kerja teknis, tim QC lan klompok paket.Saiki kita duwe prosedur kontrol sing ketat banget kanggo saben pendekatan.Uga, kabeh buruh kita wis ngalami ing lapangan printing kanggo China rega Murah China Factory Price FRP Tube / Angle / Channel / Beams / Stair Nosing FRP Square Tube FRP Pultruded Profile, We Sincerely welcome kabeh tamu kanggo persiyapan interaksi perusahaan bisnis karo kita watara basis saka aspek positif bebarengan.Elinga ngomong karo kita saiki.Sampeyan bakal entuk balesan sing cocog mung sajrone 8 jam.
    China rega Murah China FRP Pultruded Profil, FRP Pultruded Profil Price, Kita wis tak luwih saka 200 Staff kalebu Managers experienced, perancang Creative, engineers canggih lan buruh trampil.Liwat kerja keras kabeh karyawan sajrone 20 taun kepungkur, perusahaan saya tambah kuwat lan kuwat.Kita tansah ngetrapake prinsip "klien pisanan".Kita uga tansah nepaki kabeh kontrak kanggo titik lan mulane seneng banget reputasi lan kapercayan antarane kita pelanggan.Sampeyan seneng banget ngunjungi perusahaan kita. Kita ngarep-arep bisa miwiti kemitraan bisnis kanthi dhasar entuk manfaat lan pembangunan sing sukses.Kanggo informasi luwih lengkap priksa manawa sampeyan ora ragu-ragu hubungi kita..

    Sampel Gratis

     

    Customized

     

    15 taun Produsen

     

    High-Quality

     

    We nandheske ing nawakake nggawe kualitas dhuwur karo konsep perusahaan bisnis unggul, revenue jujur ​​plus layanan paling gedhe lan cepet.iku bakal nggawa sampeyan ora mung solusi kualitas dhuwur lan MediaWiki ageng, nanging ateges sing paling pinunjul biasane kanggo Occupy pasar telas kanggo Diskon Biasa China Eco-Friendly Colorful 2-12mm Polypropylene Plastik Corrugated Cardboard Danpla Sheet Cartonplast Sheet Papan Plastik PP Sheet, Kita mbayangno bakal dadi pimpinan ing mbangun lan mrodhuksi produk kualitas dhuwur ing pasar Cina lan internasional sing padha.Muga-muga bisa kerja sama karo kanca-kanca liyane kanggo entuk manfaat bebarengan.
    Diskon Biasa China Lembar Plastik Corrugated, Coroplast, Kita ngrampungake iki kanthi ngekspor wig langsung saka pabrik kita dhewe kanggo sampeyan.Tujuan saka perusahaan kita yaiku kanggo njaluk pelanggan sing seneng bali menyang bisnis.Kita ngarep-arep banget bisa kerja sama karo sampeyan ing mangsa ngarep.Yen ana kesempatan, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita!!!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita