Sugeng rawuh ing Xinsu

Minangka supplier global anjog kanggo kothak paket woh, Papan dicithak, bahan bangunan lan bahan plastik, sampeyan bisa njaluk layanan paling apik lan produk kompetisi kene

KENAPA PILIH KITA

We are 16 taun diprodhuksi pengalaman lan dhewe tenaga dodolan profesional, kita nyedhiyani sampel free, rega kompetisi, kothak paket selaras minangka dibutuhake, sampeyan bisa njaluk paket sampel kita karo wektu cendhak.

  • Among the earliest manufacturers to bring high quality polypropylene products to the global markets, Xinsu  is well tested and recognized.

    Sugih Pengalaman

    Ing antarane produsen paling awal nggawa produk polipropilena berkualitas tinggi menyang pasar global, Xinsu wis diuji lan diakoni kanthi apik.

  • There are plenty of experienced designers and engineers in Xinsu , ready to serve customers with product customization requirements.

    Sampel Gratis & Cepet

    Ana akeh desainer lan insinyur sing berpengalaman ing Xinsu, siap ngladeni pelanggan kanthi syarat kustomisasi produk.

  • Our factory is ISO9001:2008 certificated and all raw materials we use are eco-friendly, toxicity-free, and with CE certification.

    Sertifikat Produk

    Pabrik kita duwe sertifikat ISO9001: 2008 lan kabeh bahan mentah sing digunakake yaiku ramah lingkungan, bebas racun, lan sertifikasi CE.

Popular

Produk kita

Kita bisa nyedhiyakake sampel gratis babagan produk lembaran plastik, lan nyetel kothak paket kaya sing dikarepake.

Spesialisasi ing produksi Screws sajrone 15 taun, produk diekspor ing saindenging jagad.

sapa kita

Sejarah kita:

Perusahaan kita miwiti bisnis wiwit taun 2008 lan kita duwe sejarah produksi 14 taun kanggo lembaran pp, papan sarang lebah pp, lembaran pc, wadhah lempitan plastik, kothak paket buah Pabrik kita duwe macem-macem mesin kanggo produk kita. Kita duwe 5 jalur produksi kanggo sheet polypropylene lan 6 jalur produksi kanggo sheet polycarbonate.Kita bisa nggawe manawa wektu pangiriman luwih cepet kanggo customer kita.Uga nyedhiyakake Layanan CEO kanggo klien kita.

Tim kita:

Departemen sales kita duwe sales profesional kanggo nggawe layanan paling apik kanggo kabeh klien, Kita bisa nanggapi pesen tanpa 1 menit, lan kita 24 jam ing baris kanggo menehi jawaban. Workshop kita duwe 200 buruh, iku bisa nggawe manawa wadhah dimuat ing wektu cendhak.

  • about us
  • partner (5)
  • partner (1)
  • partner (2)
  • partner (3)
  • partner (4)